Skylta med ditt namn ?>

Skylta med ditt namn

Namnskyltar

Att använda namnskyltar när man representerar ett företag ser seriöst och proffsigt ut. Idag finns det företag som specialiserar sig just på namnskyltar. Vissa av dessa företag gör mycket stilrena skyltar som går att anpassa till olika företags grafiska profil. Recognus är ett av dessa företag som ger kunden väldigt många olika valmöjligheter.

Allt vanligare

Det är kul att se att det har blivit lite av en trend med namnskyltar. Bara för några år sedan var det ganska ovanligt att någon annan än sjukhuspersonal hade namnskyltar. Men nu tycker jag mig se dem allt oftare i olika sammanhang. På mässor, i butiker och på företag blir de allt vanligare. Skyltarna blir dessutom allt snyggare och mer kreativa och idag kan man få en namnskylt nästan helt efter tycke och smak.

På Recognus kan man beställa namnskyltar i en uppsjö av varianter. De har namnskyltar i plast, metall och en rad andra material. Dessutom kan man välja mellan många olika former på brickan och typsnitt i olika stilar och färger. Det finns mead andra ord nästan inga begränsningar på hur man kan designa en namnskylt.

Vinsten av namnskyltar

Genom att använda namnskyltar exponerar man inte bara sitt varumärke på ett bra sätt. Det ger dessutom en personlig och trygg känsla. Visst känns det alltid lite bättre att känna till namnet på den man talar med? Med hjälp av namnskyltar ger man inte bara kunden sitt namn och en känsla av att man känner den man pratar med. Det kommunicerar också att alla de som bär namnskyltarna tillhör samma team, företag eller organisation. Att klä sig unisont eller, som i det här fallet, använda skyltar gör det lättare för kunderna att veta vem man kan tala med. Det är kul att se att namnskyltar blir mer och mer poppis. Det är både funktionellt och trevligt.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *