Rolex Datejust är just det den lovar ?>

Rolex Datejust är just det den lovar

 Är du intresserad av att köpa ett armbandsur från Rolex så är Rolex Datejust ett alternativ du verkligen bör se över. Det finns några urtillverkare som befinner sig i toppen av stegen. Omega och Breitling är oerhört skickliga och världskända inom området, men frågan är ändå inte om Rolex är de främsta när det kommer till kritan. Det finns naturligtvis olika åsikter i den frågan och även om frågan vilken av Rolex armbandsur som är det bästa. Men Rolex Datejust är möjligtvis just detta, helt enkelt bäst av de bästa.

Historia

Rolex historia tar oss tillbaka till tidigt 1900-tal, närmare bestämt 1908, och till staden La Chaux-de-Fonds i Schweiz som är en stad känd för sina klocktillverkare. Det finns ingen som vet varför namnet Rolex togs 1915, men teorier finns. Kanske är det från ett franskt ord för exklusivt urmakeri eller så är det ljudet som uppkommer när man drar upp ett armbandsur, men ingen vet med säkerhet. Under de hundra åren som Rolex har befunnit sig på marknaden har de sannerligen tagit den med storm. Som världsledande på marknaden har de mycket bra att erbjuda.

Datejust

Det finns många olika typer av armbandsur som Rolex tillverkar. Alla har sina specifika funktioner och sina användningsområden som passar för olika aktiviteter. Rolex Submariner är en dykarklocka som tål högt tryck och vatten, GMT Master användes historiskt mycket av piloter och visar två tidszoner och Rolex Datejust var världens första armbandsur med kronometer som drogs upp automatiskt och som visade datum. Rolex Datejust är ett ypperligt val för dig som är intresserad av att investera i ett armbandsur från Rolex. Det är ett armbandsur som du kommer att använda resterande åren i ditt liv. Av den anledningen ska du nog funderar extra länge innan du slår till, men om du inte kikat på Rolex Datejust ännu så bör du göra det.

Andra lästips:

10 Interesting Facts You Don’t Know About Rolex Watches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *