Obekväma stunder på kontoret ?>

Obekväma stunder på kontoret

namnskyltar

Det finns många tillfällen då en obekväm stämning på arbetsplatser och i butiker kan uppstå. En av de vanligaste situationerna är problematiken när man inte kommer ihåg ett namn. Och det är då namnskyltar kommer till nytta. Namnskyltar används på många håll i Sverige. Vanligtvis används det inom företag. Ju större ett företag är desto bättre är det om de använder sig av namnskyltar.

Det finns många olika typer av namnskyltar. De olika typerna passar in bättre i specifika situationer och när det är specifika typer av namn som ska stå på namnskyltarna. Är det personnamn är en typ av namnskyltar bättre än om det är namn på en titel eller namnet på ett företag, och vice versa.

Namnskyltar som sitter utanför dörrar är mycket användbart, speciellt om det är många dörrar i samma rum. Tänk dig själv hur mycket tid som sparas genom att en person slipper knacka på varje dörr och fråga sig fram. Det är dessutom många människor som blir störda av personen om denne går fel. Ett annat tillfälle då namnskyltar är bra är när det kommer till event av olika slag, event där man ska socialisera och mingla med andra människor. Det blir mycket enklare att prata med främlingar om man har ett namn på personen. Tyvärr har många människor en tendens att fokusera mer på vad de själva säger när de hälsar än på vad människan de hälsar på säger, vilket leder till att man inte har någon aning om vad personen man pratar med heter trots att det egentligen var själva syftet med hälsningen. Namnskyltar förenklar namnproblematiken och åtgärdar detta klassiska misstag.

Arbetar ni med någon form av informationsspridning, kanske på olika typer av event eller mässor, och ska försöka prata med människor som passerar eller är halvdant intresserade, så har ni större möjligheter att lyckas med det ni vill om ni använder namnskyltar. Ni är då ingen främling som börjar prata med folk, det är vi livrädda för i Sverige. Ni arbetar och har ett mål, det känns mer säkert för oss och då ökar möjligheten att folk stannar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *